Egy Uber sofőr szemével

Uber driver

Uber driver

Volt egyszer egy bejegyzés

...avagy grrr blog.hu

2015. február 23. - cb600f

screen1136x1136.jpegAz előző bejegyzés nem csak a címből állt ám, hanem tartalmazta a most is beidézett levelet, valamint egy eszmefuttatást arról, hogy milyen porszemnek érzem magamat a Uber szabályok állandóan változó viharában.

Végül levontam azt a következtetést, hogy nyilván mindenki vissza fogja adni a készüléket, hiszen havi 6000Ft-ból könnyen meg lehet oldani saját eszközökkel.

Mindezt logikusan felépítve, humorosan, istenbizony. Erre tessék, ma reggelre volt bejegyzés, nincs bejegyzés! Valahogy a legelső vázlat felülírta a korábban kiélesített post-ot. Fura ez a blog.hu...

Végül pedig íme az Uber tegnapi levele a sofőröknek:

Üdv,
Sok Uber autós jelezte nekünk, hogy nem szeretnek két telefonkészülékkel bajlódni és attól tartani, hogy az Uberes készülék megsérül vagy elveszik. Ezzel kapcsolatos újításunk a saját készülékre is ingyenesen letölthetőUber Partner alkalmazás, amely januártól már magyarul is elérhető. Ez működik Android alapú okostelefonokon és tableteken, valamint iPhone-okon és iPad-eken egyaránt.
Nagyszerű! Hol tudom letölteni az Uber Partner alkalmazást a saját készülékemre?
Ha Androidos készüléket használsz, akkor kattints erre a linkre
Ha saját iPhone-t vagy iPad-et használsz, akkor kattints erre a linkre
Milyen előnyökkel jár, ha visszaadom az iPhone készüléket?
Ha március 19-ig visszahozod nekünk az iPhone-t, akkor 7500 forintot kapsz tőlünk ajándékba!!! Ha ez a megoldás érdekel, akkor kérjük jelezz nekünk emailben minél hamarabb és egyeztetünk egy időpontot.
Mekkora internetes adatforgalommal kell rendelkeznem a saját készülékemen ahhoz, hogy gond nélkül használhassam az Uber Partner alkalmazást?
Az alkalmazás 1,5-2 Gb adatmennyiséget használ egy hónapban, ha rendszeresen és aktívan Uberezel. Bár az ajánlatok eltérőek, de azt látjuk, hogy a mobilszolgáltatóknál ilyen kaliberű kiegészítő adatcsomagok ára havi 2-3000 forint körül mozog.
És ha ezután is inkább az Ubertől kapott készüléket szeretném használni, nem pedig a sajátomat?
Természetesen az Uberes iPhone készülékek használata továbbra is elérhető opció marad. Ennek heti díja 1500 forint lesz, amely magában foglalja a készülék bérleti díját és az internethasználatot. Ez a tétel első alkalommal március 23-án kerül levonásra a heti fuvardíjaid összegéből, ha addig nem váltasz a saját készülékes megoldásra.
Mi van akkor, ha mondjuk egy ideig nem Uberezek? Akkor is fizetnem kell a heti díjat az Uberes készülékem után?
Ilyen esetben arra kérünk, hogy hozd vissza nekünk a készüléket a távolléted idejére, majd amikor újra készen állsz az Uberezésre, akkor állj meg érte. Ha így jársz el, akkor nem kell fizetned a készülékért, hiszen nem is használod.
Ha bármilyen kérdés felmerül a témával kapcsolatban, akkor kérjük jelezz nekünk emailben.
Köszönjük!
Üdv,
Uber

A bejegyzés trackback címe:

https://uber-driver.blog.hu/api/trackback/id/tr387207219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása