Egy Uber sofőr szemével

Uber driver

Uber driver

Mi is ez a blog?

2015. március 09. - cb600f

Amikor elkezdtem a blogot, nem igazán határoztam meg, hogy kiknek szól. Alapjában véve mindenkinek, akit érdekel az Uber világa egy sofőr szemével! Ez a post most azoknak jöhet jól, akik sofőrök szeretnének lenni. 

(Ha esetleg csak utazni szeretnél, és feliratkozol az alábbi meghívó linkkel, 2500Ft kedvezményt kapsz az első utad árából: https://www.uber.com/invite/66bb6 Az Ubert iPhone-os vagy Androidos alkalmazásként is letöltheted, majd a meghívókód (66BB6) megadása után akár azonnal rendelheted azt az ingyen fuvart!)

Szerintem tetszene a vezetés is az Uberrel! Iratkozz fel ezen a hivatkozáson (vagy használd a 66BB6 promóciós kódot a regisztrációkor), és 20000Ft összeget kaphatsz, amikor elkezdesz vezetni: https://partners.uber.com/drive/?invite_code=66bb6 

A bejegyzés trackback címe:

https://uber-driver.blog.hu/api/trackback/id/tr27207255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása