Egy Uber sofőr szemével

Uber driver

Uber driver

Ingyenes hétvége az UBER-nél!

Március 20. péntek 8:00 és március 22. vasárnap 23:59 között

2015. március 18. - cb600f

uberfree.jpgAkció keretében március 20 péntek 8:00 és március 22 vasárnap 23:59 között az utasoknak nem kell fizetni a 3000Ft alatti utazásokért (a városhatáron belül). Ez lényegében azt jelenti, hogy Budapesten belül inyenes lesz minden uberezés!

Ha eddig még nem tetted, regisztrálj most utasnak itt: https://www.uber.com/invite/66bb6 vagy töltsd le az Ubert iPhone vagy Android alkalmazást, majd írd be a meghívókódot: 66BB6!

Mostanában inkább mintha a sofőrök felé billenne a mérleg nyelve, azaz arányaiban több sofőr van, mint utas. Ezzel a promócióval feltételezhetően több utas fogja kipróbálni és megszeretni a rendszert.

A sofőröknek ez nem jelent változást, ők ugyanúgy megkapják a pénzt a fuvarokért az Ubertől - ugyanakkor az is biztos, hogy rengeteg fuvarra lehet felkészülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://uber-driver.blog.hu/api/trackback/id/tr127279767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása